Sprengte pølser

I dag blir det Sprengte kjøttpølser med Rotmos, brun saus og tyttebær 🙂

Ikke så veldig spennende men innmari godt .

Her er hvordan jeg lager  rotmos

Kålrot
Poteter
Sellerirot
Gulrot
Fløte
Smør
salt og pepper,muskat

Finhakk alle grønnsakene i ca like store biter.

Putt de i en kjele og la de koke til de er møre.
Hell av vannet, finn frem en stavmikser eller en moser .

Ha smør og litt fløte oppi samt muskat, salt og pepper. Mos til den blir silkemyk. Juster med fløte eventuellt mer smør.

Pølsene putter du i en ildfast form. Setter ovnen på 200 grader, putt inn pølsene og la de stå til de sprekker,

Brun saus

1 ss smør
1 ss hvetemel
3 dl kjøttkraft
worcestersauce
salt
pepper
ingefær
muskat

Smelt smøret i en kjele. La det bli brunt. Rør inn melet, spe med kjøttkraften mens du rører kraftig . smak til med krydder og worcester saus.

Tyttebær er rørte med sukker som jeg har i fryseren fra i høst.

Håper dere har en superfin Onsag og at dere koser dere så best dere kan i hverdagen ..
Nå er det slappe av litt og legge bena høyt, så prates vi i morra tidlig vi 🙂

2 kommentarer
      1. 😂😂 hihihi vet at det høres helt forferdelig ut altså..men det er jo det som skjer.. har du noe annet navn jeg kan kalle det ?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg