Pølsefrikas’se og Taco

Hatt  en kjempefin dag i dag, vært på gården og kjøpt grønnsaker og gått nesten 5 km tur med datter , Bikkja til brodern og vår hund ..
Så rett hjem og lagde masse deilig pølsefrikasse som jeg kan fryse , og ha utover høsten .)

Alltid godt å ha på lur 🙂
Så denne oppskriften 3 dobler jeg som regel, men dette er til 2-3 porsjoner

1 medisterpølse
1 sellerirot
2 persillerot
Halv pose frossen amerikansk grønnsaksblanding
smør
mel
salt, pepper, muskat og ingefær.

Skrell og kutt opp sellerirot og persillerot i biter.

Kok de møre (ta vare på vannet du kokte de i )
Smelt smør og rør inn mel , spe med vannet fra røttene.
Fjern skinnet og kutt pølsa i halvmåne biter.
Ha den oppi sausen med grønnsakene og røttene. Smak til med salt,pepper,muskat og ingefær 🙂

Mange deilige middager fremover .)

Bare å koke poteter ved siden av .

Og det er jo fredag så vi skal jo ha Taco !! .

Så det blir jo det vanlige

Hjemmelaget Salsa

Min Guacamole:
1 hel avokado
Saften av en halv lime
1 hvitløksfedd
salt og pepper
(rømme hvis du vil)

Del avokadoen, fjern stenen. ta ut “kjøttet” Legg dette i en litt stor bolle, knus et fedd hvitløk. Bruk gaffel og mos avokadoen og hvitløksfeddet samen, tilsett saften fra en halv lime smak til med salt og pepper.

Ha en utrolig fin fredag og kos dere ! Ta vare på hverandre og dere selv, så prates vi igjen i morgen tidlig vettu 🙂

 

2 kommentarer
    1. Åh, taco så skikkelig godt ut 😍. Flaks jeg skal ha det samme i dag 😂😁😁. Takk for en fin tur i dag !

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg