Jada mat fra fryseren i dag og
Bare å koke poteter så er det ferdig midddag..
Her er min oppskrift på pølsefrikasse
1 medisterpølse
1 sellerirot
2 persillerot
Halv pose frossen amerikansk grønnsaksblanding
smør
mel
salt, pepper, muskat og ingefær.
Skrell og kutt opp sellerirot og persillerot i biter.
Kok de møre (ta vare på vannet du kokte de i )
Smelt smør og rør inn mel , spe med vannet fra røttene.
Fjern skinnet og kutt pølsa i halvmåne biter.
Ha den oppi sausen med grønnsakene og røttene.
Smak til med salt,pepper,muskat og ingefær
Jeg lager masse og fryser i folie former.. perfekt for en travel hverdag ..

Serveres med poteter og finhakket persille
Håper dere har hatt en kjempefin mandag .. Og at dere tar litt vare på dere selv
i en travel hverdag,…
Kos dere så prates vi i morgen
2 kommentarer
Her blir det fiskeboller i hvit saus med gulrot og potet klokken 23:15
OI det var seint nok,, Men kjempegodt da ,, hmm lenge siden jeg har hatt fiskeboller,,,
