Jada mat fra fryseren i dag og 🙂
Bare å koke poteter så er det ferdig midddag..
Her er min oppskrift på pølsefrikasse 🙂
1 medisterpølse
1 sellerirot
2 persillerot
Halv pose frossen amerikansk grønnsaksblanding
smør
mel
salt, pepper, muskat og ingefær.
Skrell og kutt opp sellerirot og persillerot i biter.
Kok de møre (ta vare på vannet du kokte de i )
Smelt smør og rør inn mel , spe med vannet fra røttene.
Fjern skinnet og kutt pølsa i halvmåne biter.
Ha den oppi sausen med grønnsakene og røttene.
Smak til med salt,pepper,muskat og ingefær 🙂
Jeg lager masse og fryser i folie former.. perfekt for en travel hverdag ..
Serveres med poteter og finhakket persille 🙂
Håper dere har hatt en kjempefin mandag .. Og at dere tar litt vare på dere selv
i en travel hverdag,…
Kos dere så prates vi i morgen 🙂
2 kommentarer
Her blir det fiskeboller i hvit saus med gulrot og potet klokken 23:15 😜
OI det var seint nok,, Men kjempegodt da ,, hmm lenge siden jeg har hatt fiskeboller,,, 😜😜