Oppskrift fra Dattera (Alexandra)
4 personer
4 stk kyllingfilet
1 pk bacon
250 gr mozarella
2 tomater
1 potte basilikum
2 ss ristede pinjekjerner
50 gr parmesan
0,5 dl god olivenolje
Start med å lage pesto ved å kjøre basilikum,parmesan,pinjekjerner og olje i en blender.
Kutt en lomme på langs i kyllingfiletene og fyll med pesto,skivet tomat og mozarella.
Snurr baconskiver rundt slik at fyllet holder seg på plass.
Stekes i ildfast form på 225 grader i 30-35 minutter.
Jeg serverer med Pommes Frites og en Rosepepper saus. 🙂
Bon apeti’t
Sånn bortsett fra denne nydelige middagen , så blir det bare pytt i panne her i dag.. Og det trenger ingen noe oppskrift på 🙂
Men fikk lagd opp noe mere Mac&Cheese i dag for de formene får bein og gå på 🙂
Så linker til den i dag og jeg .-)
5 nye porsjons former klare for frysing 🙂
Ha en superfin kveld alle samen .. kos dere masse ..
Så ” prates ” vi i morgen tidlig vi vettu 🙂