Kylling Caprese

Oppskrift fra Dattera (Alexandra)

 

4 personer

4 stk kyllingfilet
1 pk bacon
250 gr mozarella
2 tomater

1 potte basilikum
2 ss ristede pinjekjerner
50 gr parmesan
0,5 dl god olivenolje

Start med å lage pesto ved å kjøre basilikum,parmesan,pinjekjerner og olje i en blender.


Kutt en lomme på langs i kyllingfiletene og fyll med pesto,skivet tomat og mozarella.

Snurr baconskiver rundt slik at fyllet holder seg på plass.

Stekes i ildfast form på 225 grader i 30-35 minutter.
Jeg serverer med Pommes Frites og en Rosepepper saus. 🙂


Bon apeti’t

 

Sånn bortsett fra denne nydelige middagen , så blir det bare pytt i panne her i dag.. Og det trenger ingen noe oppskrift på 🙂
Men fikk lagd opp noe mere Mac&Cheese i dag for de formene får bein og gå på 🙂
Så  linker til den i dag og jeg .-)

Mac&Cheese

5 nye porsjons former klare for frysing  🙂
Ha en superfin kveld alle samen .. kos dere masse ..

Så ” prates ” vi i morgen tidlig vi vettu 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg