Høne i karrisaus

Høne i karri saus med fersken ..
Glemte helt å ta bilder.. beklager det,,
Men det er en ganske enkel oppskrift..

1 kylling (høne)
ris
en boks halve fersken
1 ts karri
3/4 kopp hvetemel
vann
salt

Kok kyllingen/høna . Ikke fosskoke .Hell på vann til det nesten dekker , ha i en ts salt pr liter vann.
La det koke til den er bløtkokt. Stikk en strikkepinne for å se om den er ferdig,skal være bløtt og ikke noe blod.
Ta opp kyllingen, spar kraften.
Ta av skinnet, og plukk så kyllingen ren for kjøtt.. store biter.
Så rører du 3/4 kopp mel med 1 ts karri.
Oppi en kjele, spe med kraft slik den blir glatt,spe ut med resten av krafta og kok opp,
den skal være litt tynnere en hvit saus.
Ha i kyllingen og skru ned plata, Del opp hermetiske fersken og ha i . Det skal ikke varmes mye.
la det ikke koke,, Serveres med ris og salat ved siden av.

Denne oppskriften har jeg fått av min svigermor. Og den smaker kjempegodt !..
Prøv da vel 🙂
Ha en kjempefin torsdags kveld alle sammen, så prates vi plutselig igjen i morgen tidlig 🙂

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg