Helt mørkt 🍁

Ja det er helt klart at høsten er her, snart Halloween 🙂 Er så koselig ute nå altså 🍁❤️
Så mange fine farger og lukten er helt spesiell..Det lukter liksom høst.
Vel iallefall i skogen. Fuglene begynner å bli veldig synelig i hagen  ❤️.
Må snart begynne å mate dem,men da må jeg finne på noe lurt med Astrix..

Kan ikke mate fugler,med han her løs i hagen 🙈

Det vil jo bli et smorgosbord for han,, Så må finne på et eller annet ❤️

Men over til noe helt annet, i dag er jo dagen da gipsen skal av og pinnen ut 🙂
Satser på at det går helt fint,men siden den avtalen er klokka 1500, så blir det middag fra frysren i dag 🙂🙂
Nemlig Gladkokkens Lørdagskylling 🙂
Den er supergod,barnevennelig og alt en form..

Så for alle på farta ,eller hvis du vil kose deg litt ekstra en dag, Sett i gang ! Helt nydelige smaker 🙂🙂

Gladkokkens Lørdagskylling

Så her er oppskriften:

4 stk kyllingfileter
8 stk amadinepoteter
3 stk gulrot
1 stk løk
3 fedd hvitløk
1 stk paprika
3 stk vårløk
100 gr mozarella (jeg brukte cheddar og jarlsberg)
1 boks tomatpure
2 ts sukker
1 ts paprikapulver (til krydring av kyllingen)
1 ts salt (til krydring av kyllingen)
1 ts cayennepepper (til krydring av kyllingen)

Saus

3 dl kremfløte
1 dl creme fraiche
1 toppet ss maisenna
2 ts salt
1 ss balsamico

Start med å finne en ildfast form ,sett ovnen på 200 grader.Kutt potetene i passende biter og ta på litt olje ,salt og pepper. Sett formen med potetene i ovnen,mens du lager resten av maten.
Kutt kyllingen i passende biter og strø over krydderet (bland godt med hendene)

Finn frem en stekepanne og sett på høy varme. Du skal steke kyllingen raskt på alle kanter så den får stekeskorpe.Kyllingen trenger ikke være gjennomstekt siden den skal i ovnen etterpå .Når du har stekt kyllingen legg den i en bolle. Vi skal bruke pannen til å lage saus.
Kutt opp gulrot,løk og hvitløk og stek i samme panne med litt olje.Stek til løken er blank og myk.
Tilsett tomatpure og sukker og la det steke noen minutter.
Bland sammen ingrediensene til sausen i en bolle, og rør godt sammen.
Legg kyllingen sammen med potetene, hell over sausen og bland godt.
Ta på paprika og vårløk i biter og avslutt med å strø ost på toppen .
Stek i ovn på 200 grader i ca 30 minutter. La den hvile noen minutter før servering.
Dette er en deilig middag med alle ingrediensene i samme form . Lykke til

Det her smaker som sagt helt nydelig ❤️🤗

Så med det så ønsker jeg dere alle en superfin torsdag ❤️🤗
Lag dere en fin dag, siste oppspurt før en  ny helg med masse moro ❤️🤗

Så prates vi kanskje i morgen igjen ❤️

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg