I dag blir det grilling av black garlic marinert ytrefilet, med hjemmelaget potetsalat, salat, og mystekt løk ..
Det er ikke så vrient å lage potetsalat. Her er min vri på den, akkurat i dag.
Poteter
remulade
rømme
lime
djonsennep
eple
stangselleri
Skrell og del opp potetene i biter, kok til møre. Bland sammen remulade,rømme.dijonsennep og lime til det smaker bra. Del opp eple og stangselleri.
Ha oppi bollen . Når potetene e rferdig , hell av vannet, skyll de i kaldt vann . eller la de avkjøles ,,,Ha så oppi bollen med alle de andre ingrediensene og bland godt.
Settes kaldt til servering.
Og middagen smakte helt nydelig. Akkurat passe grilla.
Ellers i dag har jeg endelig fått gjort ferdig minihuset 🙂
Ble ganske så fornøyd med det altså 🙂 Faktisk så fornøyd at jeg er igang med et til !
hehe jupp jeg har fått helt oppheng,, men da sitter jeg iallefall stille og ja jeg bruker henda ,men med støtteringene så virker det som det går bra 🙂
Bortsett fra dette ble det 3 km vandring langs vannet i dag,, Opp fra Geithus og mot Vikersund. Veldig koselig, men holdt på å bli spist opp av mygg.
Men Vincent hadde det bra og bada masse så da er det meste greit.
Ha en nydelig søndag alle sammen ,nå er det snart fotballkamp !
Så sees vi igjen i morgen 🙂
Laget du minihuset fra bunnen av?
Du er flink!
Jepp det kommer så flatpakket du kan få det 🤗 er supermoro og tida flyr avgårde …kjøpt på ebay, bare å søke på diy house 🤪😉
Takk for tipset:)
Bare hyggelig det altså 🙂
Ble så bra 😁 bare å handle inn julepynt og det som er til huset nå 🤭
Hehe får begynne å lete på ebay 😍❤🙈
Så fint det ble ! 😍
Tusen takk Schnupp .-)