Weekend Vibes

Juhuuu Da  ble det fredag og gitt 🙂
Helga,slappe av og nyte med venner og familie 🙂
Ta vare på hverandre, og nyte god mat og drikke ..

Så da setter vi i gang med en biffwok i kveld .)
Enkelt og lett selv med en hånd 🙂

600 gr biffstrimler
1 boks minimais
1 brokkoli
1 paprika
2 ss solsikkeolje
4 fedd hvitløk
1 chili
1 cm ingefær (jeg kjøper en hel,deler i biter, putter i boks ,matpapir imellom laga,frys )
2 ss brunt sukker

4 ss østerssaus
1 ss sesam olje
1 lime,saften
Cashewnøtter,Koriander til pynt
salt og pepper

Kutt alle grønnsakene i fininhakk chili og ingefær.
Sett woken på plata ,på høy varme , når det ryker av woken er den klar.
Ha i solsikkeoljen i den varme woken, ha i kjøttet. La kjøttet få en fin stekeskorpe før du tilsetter grønnsakene. Spar chlli,hvitløk og ingefær.
Rør eller kast alt rundt i panna.Når grønnsakene har fått litt varme tilsettes ingefær, chili og hvitløk. Rør godt . ha i sukker ,østerssaus,sesamolje og limesaft.
Kok opp og smak til med salt og pepper, juster smaken med lime og sukker hvis nødvendig.
Strø over cashewnøtter og koriander rett før servering. Server gjerne med en frisk salat, ris eller nudler.

Og siden det er fredag, så tillater jeg meg og anbefale en rødvin, (er absolutt ingen vinkjenner )Men den her er utrolig god,
både til mat og kos .)

Så med det så ønsker jeg dere en utrolig fin høstdag/kveld.
Her blir det stille og rolig med litt hjelp på kjøkkenet av verdens nydeligste 🙂

Og jada jeg vet han ikke skulle vært på benken , men har DU prøvd å ha en Maine Coon?

Hihihhi ha en super duper fredag,så prates vi i morgen 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg