Torskegryte med eple og stangselleri

Jupp tirsdag og fiskedag her i heimen ..
Så da ble det Torskegryte , er jo egentlig i en form ,,men pytt pytt.. Veeeldig godt er det for fisken smaker sitron .)
Så oppskrift her :

 

Til 4 Porsjoner

600 gr torsk (uten skinn og bein)

3 gulrøtter

3 stangselleri

2 grønne epler

1 rødløk

1 dl kremfløte

1 dl Creme Fraiche

en halv sitron

salt, pepper

frisk basilikum

olivenolje

 

Skjær fisken i serveringstykker. Skrell og skjær gulrot,eple,stangselleri og rødløk i 2-3 cm store biter og legg i en smurt ildfast form .

Legg fiskestykkene over grønnsakene og dryss over salt og pepper.

Hell over fløte og creme fraiche.

Bak i stekeovnen på 200 grader i ca 15 min til fisken flaker seg og grønnsakene er møre.

I en liten bolle bland sitron saft, olivenolje og frisk hakket basilikum.hell over fisken når den er ferdig .

Server med nykokte poteter ved siden, og et fint dryss av finhakket persille over og en sitron skive 🙂

 

Håper dere har en fin kveld og at dere tar godt vare på hverandre.. Livet er alt for dyrbart til å kaste bort….
“prates ” i morgen tidlig .)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg