I dag blir det det jeg kaller sitron torsk.
Dette smaker utrolig godt, og er veldig lettvint.
Til 4 Porsjoner
600 gr torsk (uten skinn og bein)
3 gulrøtter
3 stangselleri
2 grønne epler
1 rødløk
1 dl kremfløte
1 dl Creme Fraiche
en halv sitron
salt, pepper
frisk basilikum
olivenolje
Skjær fisken i serveringstykker. Skrell og skjær gulrot,eple,stangselleri og rødløk i 2-3 cm store biter og legg i en smurt ildfast form .
Legg fiskestykkene over grønnsakene og dryss over salt og pepper.
Hell over fløte og creme fraiche.
Bak i stekeovnen på 200 grader i ca 15 min til fisken flaker seg og grønnsakene er møre.
I en liten bolle bland sitron saft, olivenolje og frisk hakket basilikum.hell over fisken når den er ferdig .
Server med nykokte poteter ved siden, og et fint dryss av finhakket persille over og en sitron skive 🙂
Kos dere 🙂