Torskegryte med eple og stangselleri

I dag blir det det jeg kaller sitron torsk.

Dette smaker utrolig godt, og  er veldig lettvint.

 

Til 4 Porsjoner 

600 gr torsk (uten skinn og bein)

3 gulrøtter

3 stangselleri

2 grønne epler

1 rødløk

1 dl kremfløte

1 dl Creme Fraiche

en halv sitron

salt, pepper

frisk basilikum

olivenolje

 

Skjær fisken i serveringstykker. Skrell og skjær gulrot,eple,stangselleri og rødløk i 2-3 cm store biter og legg i en smurt ildfast form .

 

Legg fiskestykkene over grønnsakene og dryss over salt og pepper.

Hell over fløte og creme fraiche.

Bak i stekeovnen på 200 grader i ca 15 min til fisken flaker seg og grønnsakene er møre.

 I en liten bolle bland sitron saft, olivenolje og frisk hakket basilikum.hell over fisken når den er ferdig .

 

Server med nykokte poteter ved siden, og et fint dryss av finhakket persille over og en sitron skive 🙂

 

Kos dere 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg