Eller sitrontorsk som jeg kaller det,, Veldig godt ,alt i en form. Inn i ovnen.
og bare noen poteter ved siden av
Til 4 Porsjoner
600 gr torsk (uten skinn og bein)
3 gulrøtter
3 stangselleri
2 grønne epler
1 rødløk
1 dl kremfløte
1 dl Creme Fraiche
en halv sitron
salt, pepper
frisk basilikum
olivenolje
Skjær fisken i serveringstykker. Skrell og skjær gulrot,eple,stangselleri og rødløk i 2-3 cm store biter og legg i en smurt ildfast form .
Legg fiskestykkene over grønnsakene og dryss over salt og pepper.
Hell over fløte og creme fraiche.
Bak i stekeovnen på 200 grader i ca 15 min til fisken flaker seg og grønnsakene er møre.
I en liten bolle bland sitron saft, olivenolje og frisk hakket basilikum.hell over fisken når den er ferdig .
Server med nykokte poteter ved siden, og et fint dryss av finhakket persille over og en sitron skive
Håper middagen deres smaker, det gjorde iallefall min..
Vi tar en dag av gangen og satser på at i morgen blir enda litt bedre en i dag !!
Vi prates imorgen tidlig da:)
Ha ensuperfin kveld og kos dere litt ! Det fortjener dere nemlig !