Eller sitrontorsk som jeg kaller det,, Veldig godt ,alt i en form. Inn i ovnen.
og bare noen poteter ved siden av 🙂
Til 4 Porsjoner
600 gr torsk (uten skinn og bein)
3 gulrøtter
3 stangselleri
2 grønne epler
1 rødløk
1 dl kremfløte
1 dl Creme Fraiche
en halv sitron
salt, pepper
frisk basilikum
olivenolje
Skjær fisken i serveringstykker. Skrell og skjær gulrot,eple,stangselleri og rødløk i 2-3 cm store biter og legg i en smurt ildfast form .
Legg fiskestykkene over grønnsakene og dryss over salt og pepper.
Hell over fløte og creme fraiche.
Bak i stekeovnen på 200 grader i ca 15 min til fisken flaker seg og grønnsakene er møre.
I en liten bolle bland sitron saft, olivenolje og frisk hakket basilikum.hell over fisken når den er ferdig .
Server med nykokte poteter ved siden, og et fint dryss av finhakket persille over og en sitron skive 🙂
Håper middagen deres smaker, det gjorde iallefall min.. 🙂
Vi tar en dag av gangen og satser på at i morgen blir enda litt bedre en i dag !!
Vi prates imorgen tidlig da:)
Ha ensuperfin kveld og kos dere litt ! Det fortjener dere nemlig ! 🙂