I dag blir det hjemmelagde fiskepinner med poteter og Coleslaw.
Hvis du velger å prøve å lage disse, kan jeg nesten garantere deg at du aldri går tilbake til “Kjøpe pinner”. Og beste av alt det tar faktisk ikke så lang tid som noen tror, mens potetene koker rekker du det her fint. så prøv !
Men her kommer iallefall oppskriftene på fiskepinnene og coleslaw . Håper dere prøver.
Coleslaw
4 porsjoner
1 pk majones (1 ½ dl )
½ dl fløte
1 ½ ss edikk
2 ½ ss sitronsaft
3 ss sukker
salt og pepper.
1 L revet hodekål
1 revet gulrot
1 finhakket sjallotløk
Bland alt sammen til “sausen”. Ha oppi revet kål,gulrot og løk, bland godt sammen
Så fiskepinner:
2 porsjoner
300 gr torskefilet (uten skinn og bein, jeg bruker frossen fra First Price)
4 ss hvetemel
½ ts salt
¼ ts pepper
1 egg
1 ss melk
50 gr Corn flakes
smør til steking
Skjær fisken i passende serveringsstykker.
Bland hvetemel, salt og pepper i en vid skål.
Visp samen egg med melk i en annen skål. Og knus corn flakes i en en tredje skål.
Vend fiskestykkene først i mel, så i egg og tilslutt corn flakes. legg de på et bakepapir så du blir ferdig med alle .
Varm opp en vid stekepanne og smelt margarin. Når det slutter å bruse legg oppi fiskestykkene. Stek de på middels varme til de er gyllenbrune, ca 4 minutter på hver side, litt avhenging av tykkelsen på fisken.Legg de på litt tørkepapir så noe av fettet blir borte mens du danderer poteter og coleslaw på tallerken
Supergod middag, absolutt og anbefale
Ta godt vare på hverandre, og takk for at dere leser