Igjen en oppskrift fra Alexandra 🙂
1 cm ingefær
¼- ½ chili
3 kaffir limeblader
1 fedd hvitløk
2 store eller 5 små sjallotløk
3 ss olje
Stek alt ovenfor.
Ha så oppi
1 ½ boks kokosmelk
4 ts red curry paste
4 ts tomatpure
½ boks creme fraiche
1 dl fløte
La dette småkoke… en god curry kan stå lenge på lav varme.
Ha i grønnsaken litt etter litt. Start med de som har lengst koketid
( i dette tilfellet gulrot,fenikkel og brokkoli)
3 gulrøtter
½ eller 1 liten brokkoli
1 liten fenikkel
5 asparges
½ gul paprika
½ rød paprika
1 god håndfull sukkererter
600 gr kylling(her lårfilet)
Stek i egen panne og ha oppi gryta. Smak til med saften av lime,evt mer fløte om for sterk og er curry paste hvis for mild og ekstra lie om du synes det smaker for mye kokos.
Som garnityr strør jeg over hakket koriander . Serveres med ris og nanbrød 🙂
Ha en utrolig fin Lørdag ! ta vare på hverandre , og kos dere masse og takk for at dere kikker innom bloggen 🙂