Dagen i går var helt perfekt , hun ble overrasket og vi hadde det kjempefint.
Tipper dagen i dag blir superbra den også . I dag er det familiefeiring for burdags”barna” Og det blir servert reker og pølser (til de som ikke liker reker)
Men lagde ferdig middagen til i morgen så her kommer oppskrift på den .
Vi ble servert dette på Nordby Supermarked på en våre koselige handleturer.
Oppskrift ca 4 pers
3-4 bokser creme fraiche
2 svin indrefilet
1 pk cherry tomater
1 paprika
1 pk champignon
1 løk
1 klunk viltbuljong
Hell creme fraiche i en kjele og tilsett viltbuljong. Stek filtene i skiver og ha i gryta.
Løken skal i båter, champignon i skiver. Cherrytomat i halvdeler, paprika i strimler.
Alt oppi gryta og la det småputre ca 20 min , mens du lager en salat eller koker litt ris 🙂
Superdigg mat 🙂
Håper dere koser dere i regnet og tar vare på hverandre . Tusen takk for at dere leser bloggen min 🙂