Svin i viltsaus

Dagen i går var helt perfekt , hun ble overrasket og vi hadde det kjempefint.
Tipper dagen i dag blir superbra den også . I dag er det familiefeiring for burdags”barna” Og det blir servert reker og pølser (til de som ikke liker reker)
Men lagde ferdig middagen til i morgen så her kommer oppskrift på den .
Vi ble servert dette på Nordby Supermarked på en våre koselige handleturer.

Oppskrift ca 4 pers

3-4 bokser creme fraiche
2 svin indrefilet
1 pk cherry tomater
1 paprika
1 pk champignon
1 løk 
1 klunk viltbuljong

Hell creme fraiche i en kjele og tilsett viltbuljong. Stek filtene i skiver og ha i gryta.
Løken skal i båter, champignon i skiver. Cherrytomat i halvdeler, paprika i strimler.
Alt oppi gryta og la det småputre ca 20 min , mens du lager en salat eller koker litt ris 🙂
Superdigg mat 🙂

Håper dere koser dere i regnet og tar vare på hverandre . Tusen takk for at dere leser bloggen min 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg