Fant ut at suppe kunne passe fint i dag,
Ble lite bilder av det under veis men kan iallefall gi dere en nesten oppskrift..
Så jeg starter med å koke krafr, denne gangen ble det
laget av oksehaler og kraftbein.
Lot det stå og putre i 7-8 timer.
Brukte så
1 kålrot
5 gulrøtter
1 purre
1 persillerot
1 sellerirot
1 stor potet
3 stangselleri
1 kg høyrygg
Kuttet alt dette opp i passende biter. og da krafta hadde kokt ferdig , tok jeg ut beina
og silte krafta. hadde deretter alle grønnsaker oppi kjelen.
Delte opp høyryggen i passende terninger. Stekte den i panna. Kokte ut panna,
hadde alt det oppi kjelen og 🙂
Så smaker man til med salt,pepper,muskattnøtt og ingefær..
og vips har man en nydelig suppe med masse smak 🙂
Kan godt serveres med et persilledryss og flatbrød eller hvitløksbrød ..
Håper dere har hatt en fin helg og at dere er klare for en ny og spennende uke 🙂
Jeg tar iallefall kvelden nå og setter meg med bena høyt opp ! 🙂
Ha en superfin kveld så prates vi i morra 🙂