Stekt ris er godt det :)

En aldri så liten Alexandra klassiker her. 
 

Ingredienser:

Kokt ris (3 dl ukokt eller rester du har)
200 gr amerianske grønnsak blanding
2 egg
125 gr kokt skinke
reker (her frosne ca 500 gr, skrelt på forhånd)
1 fedd hvitløk
2 ss kikoman
2 ss fish sauce
 

Start med å finhakke hvitløk og skjære skinke i biter.
Ha godt med olje i en romslig stekepanne og ha i hvitløken.
 Når det begynner å frese knekker du et egg i panna og rører godt rundt til det har blitt fast.

(Ser ut som bilde),
Gjenta så med et egg til. Tilsett skinke og la denne steke litt før du har i grønnsakene.
Når grønnsakene har tint opp tilsetter du kikoman og blander godt. Ha oppi ris og skru ned platen. Bland godt før du har i fish sauce. Pass på at du rører mye, for vi vil ikke ha sprøstekt ris 🙂

Rett før retten er ferdig tilsetter du reker, bare så disse får varme.
Fix ferdig…server gjerne alene eller som tilbehør til feks vårruller.

Her i gården blir det noe så fancy som kjøttboller i tomatsaus og tagliatelle med et dryss parmesan,
 

 https://miniblogg.no/lindasmat/119295/kjoettboller-i-tomatsaus.html

Ikke fancy i det hele tatt men veldig godt , og det ligger i fryseren så bare å varme når jeg kommer hjem fra date med verdens beste frisør i dag 🙂 
Kan absolutt anbefale https://nb-no.facebook.com/studioglow.no/

Meget dyktige damer som tilogmed er superhyggelige 🙂 Og alltid klare for en utfordring. De klipper,legger vipper og farger bryn og skravler som bare det 🙂

Eller så er det litt regn igjen da. Men bak skyene er himlen alltid blå, så satser på at sol,varme og hagekos er rett rundt hjørnet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg