Sitron Smør kaker

Noen nydelig kjeks/kaker som jeg fant  i kokeboka til Ree Drummond “The pioneer woman”

Så jeg oversetter denne og håper dere vil prøve dere 🙂

 

Kakene:

2 store egg

454 gr smør

1 ½ Kopp sukker

3 ss Appelsin,Sitron og Lime skall (1 ss av hver)

4 Kopp mel

2 ss Appelsin,Sitron og Lime saft.

 

Glasur:

3 Kopper melis

2 ss hel melk

2 ss Appelsin,Sitron og lime skall kombinert

Saften av en halv lime,

Saften av en halv sitron

litt salt.

 

Begynn med å bruke rivjernet på 3 Lime,1 appelsin og 1 sitron.

Ha dette i 3 forskjellige boller.

Skill så eggen fra hverandre, i to forskjellige boller her og 

 

Finn så frem en mixer og ha smøret og sukkeret i bollen og visp til dette blir godt blandet. Ha så oppi eggeplommene. Og tilsett så de 3 ss med revet sitrus skall.

Ha så oppi melet og mix til alt er blandet.

Så ha oppi 2 ss sitrus saft.

Så finner du frem to stekebrett og tar bakepapir på disse.

Sett ovnen på 180 Grader.

Bruk en teskje og lag små runde kuler og sett på stekebrettet.

Stekes så midt i ovnen i ca 12-13 minutter, de skal ikke bli brune. Ha de over på rist når de er ferdige, legg et bakepapir under rista.

 Lag så Glasuren.

Ha alt oppi en bolle, bruk 1 av eggehvitene, ha oppi litt revet sitrus skall (men spar litt for dekorasjon)Rør godt sammen alt sammen, jeg hadde oppi litt konditor farge , og pynt så med resten av det revne skallet .

Disse er er utrolig fine og fryse og smaker helt ypperlig litt halvfrosne 🙂

 

Yummy:-)

 

Og her er da dagens middag: Hjortekarbonader,sellerirotmos,viltsaus og tyttebær 🙂

Ha en superfin søndag, så ser vi hva vi finner på i morgen 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg