Det kom altså så mange fine utkledde barn her i går,at det nesten brista litt for en gammel dame..
De var så høflige og fine at det var en ren glede 🙂
Så sånn så gresskaret vårt ut ..Gubben har det like moro hvert år med å skjære ut 🙂
Så blir spennende å se neste år , hva han lager..
Tirsdag i dag, og det e rjo fiskedag her i heimen .
Så da slår vi til med hjemmelagde fiskepinner og coleslaw og poteter 🙂
Og har du en gang prøvd hjemmelagde rulla i knust corn flakes,, Vel da skal jeg love deg at du bruker de ekstra
5 minuttene hver gang,, De slår de ferdig kjøpte en lang gang,,Jeg lover , bare prøv !!
Så vi starter med Coleslaw
4 porsjoner
1 pk majones (1 ½ dl )
½ dl fløte
1 ½ ss edikk
2 ½ ss sitronsaft
3 ss sukker
salt og pepper.
1 L revet hodekål
1 revet gulrot
1 finhakket sjallotløk
Bland alt sammen til “sausen”. Ha oppi revet kål,gulrot og løk, bland godt sammen 🙂
Så Fiskepinnene
2 porsjoner
300 gr torskefilet (uten skinn og bein, jeg bruker frossen fra First Price)
4 ss hvetemel
½ ts salt
¼ ts pepper
1 egg
1 ss melk
50 gr Corn flakes
smør til steking
Skjær fisken i passende serveringsstykker.
Bland hvetemel, salt og pepper i en vid skål..
Visp samen egg med melk i en annen skål. Og knus corn flakes i en en tredje skål.
Vend fiskestykkene først i mel, så i egg og tilslutt corn flakes. legg de på et bakepapir så du blir ferdig med alle .
Varm opp en vid stekepanne og smelt margarin. Når det slutter å bruse legg oppi fiskestykkene.
Stek de på middels varme til de er gyllenbrune, ca 4 minutter på hver side, litt avhenging av tykkelsen på fisken.
Legg de på litt tørkepapir så noe av fettet blir borte mens du danderer poteter og coleslaw på tallerken 🙂
Nydelig middag og som sagt fiskepinnene blir helt magiske 🙂
Så nyt tirsdagen så best dere kan .November allerede, best å nyte dagene så godt man kan 🙂
Lag dere noen fine minner, og hold hodet høyt hevet og vit at du gull verdt ❤️ ❤️
For DU er nemlig UNIK ❤️
Stor klem fra meg …