Veldig enkelt i dag og , opp fra fryseren på morra kvisten , inn i ovnen og 30,minutter etter..
Verdens beste middag
Mac&Cheese
200 gr baconterninger
2 sjallotløk
200 gr makaroni
3 ss smør
Melk
salt
pepper
ingefær
muskattnøtt
Noen dråper Cholula Hot Sauce
300 gr ost, (jeg blanda Cheddar,Parmesan og Jarlsberg)
Start med å finhakke sjallotløken, stek den i panna sammen med bacon terninger, legg på tørkepapir etterpå, så fettet renner av.
Kok makaronien i vann tilsatt olje og salt (olje så det ikke blir en stor klump)
Smelt smøret i en stor kjele, rør inn nok mel til du får en tykk klump, begynn å spe med melk, spe med melk helt til du får en litt tykk hvit saus. smak til med salt,pepper,muskat og ingefær og litt hot sauce..
Ha oppi ca 200 gr ost, rør godt så alt smelter, ha så oppi makaronien, og bacon og løken . Bland godt sammen, fordel i sølvfolieformer ha mere ost på toppen ,,
Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 20-30 min
Pulled Pork
(Jeg bruker Crock pot, eller Slow Cooker)
Oppskrift:
1 hel skinkesteik (man kan bruke masse forskjellig svinekjøtt)
1 hel løk
1 halv halv liter Dr.Pepper
¼ Cup med brunt sukker
salt og pepper
og litt Cholula Hot sauce
Hakk løken i litt røffe biter, ha alt oppi Crock Potten.
Sett så i gang med Barbeque saus:
0,5 dl Ketchup
2 ss Worcester Sauce
2 ts rødvinsedikk
1 ts sennep
2 ss honning
Bland alt sammen godt og hell oppi Crock Potten
Jeg satte Crock Potten på 7 timer og 30 min, kommer til å snu steika en gang.
Når den er ferdig tar jeg den ut, tar av nettingen, fjerner fettet . Bruker en stavmikser oppi Crock potten for å ikke ha “biter ” eller klumper i sausen.
Her skal man da egentlig bruke to gafler og dra kjøttet fra hverandre, så det blir “pulled”. Men siden gubben liker å se hva han spiser så blir det Unpulled, pulled pork her Putter i folieformer med litt saus i hver og putter i fryseren. Når det skal varmes, ta opp dagen før, tin i kjøleskapet, sett i ovnen ca 30 min på 180 grader
3 middager ferdig til fryseren
også supergodt hvis du drar kjøttet fra hverandre med gaffel i “sausen” et lite salatblad inni et hamburgerbrød, Pulled Pork , sylta rødløk, Coleslaw og Pommes Frites ved siden av ! YUMMY
Så det var dagens middag her hos oss, Håper dere præver en gang. Kan iallefall si at å invistere
i den Crock Potten , har spart oss mange penger.. Og det kjøttet kan man bruke til så masse.
sandwicher, taco, enciliadas. Uante muligheter..
Slenger med et bilde av Crock potta og
Håper dere koser dere littt denne torsdagen , Vi prates vel i morgen tidlig vi vel?
Ta vare på dere selv til da.. og nyt høstkvelden
Under et pledd med en kopp varm kakao kanskje