Parmesan og hvitløks pasta

Siden det er den sedvanlige Taco’n her i dag , er Alexandra så snill og dele en enkel helt nydelig oppskrift 🙂

En rask,enkel rett med få ingredienser som smaker nydelig.!
Som vanlig har jeg gått på leting etter skatter på Pinterest. Denne så litt
komplisert ut, for det var kun et videoklipp uten teksting for hvor mye av hver ingrediens de brukte.
Men jammen gikk det bra på første forsøk her .!
Jeg endte med å bruke:

1 kartong kyllingkraft
Ca 2 dl kremfløte
1/2 parmesan fint revet
2 fedd hvitløk
2 never med spaghetti( jeg har ikke store hender)
salt og pepper

I oppskriften på Pinterest viser de ikke noe kjøtt,
men det står tips om om kylling,svineller okse. Så her
bruker jeg svin ytrefilet.Denne bruner jeg, og setter i ovnen på
180 Grader i ca 20 minutter,eller til 65 grader kjerntempratur.

Start med å smelte smøret i en traktørpanne.
Finhakk hvitløk og stek den raskt i smøret. Det holder at den begynner å avgi lukt .
Da heller du i kyllingkraft og fløte.


Sørg for at dette koker opp igjen og knekk spaghettien i to og ha oppi .


Legg på lokk og la den koke til spaghettien er ferdig.
Riv parmesan mens du venter.

Når spaghettien er ferdig kokt,
drysser du litt og litt parmesan i og rører den ut . Voila Nydelig pasta  !

Server gjerne med et glass vin ved siden av. Og nyt fredags kvelden !!

Kos dere masse og slapp av litt ekstra etter en lang uke 🙂

Vi prates i morra tidlig vi vettu !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg