I dag ble det litt bedre tid til middags laging. Og på høy tid med litt fisk , så da tester vi ut en ny fiske rett. Og dette ble vannvittig godt !!!
Her er oppskriften:
2 porsjoner
300 gr Ørretfilet skinn og benfri
en halv squash
1 gulrot
blomkål
1 rødløk
en halv paprika
3 ss soltørket tomat
1 ss olivenolje
4 fedd hvitløk
6 grønne stenfrie oliven
1 ss fersk persille
1 ss balsamicoedikk
salt og pepper
Sett stekeovnen på 200 grader
skjær ørreten i serveringstykker og dryss med salt og pepper.
Skjær squash, gulrot og paprika i 1 cm store biter.
Del blomkålen i små buketter, grovhakk rødløken og skjær tomatene i strimler.
Varm opp oliven olje i en stekepanne og stek grønnsakene og tomatene til alt har fått litt farge.
Dryss salt og pepper over grønnsakene og ha de i en ildfast form sammen med hvitløk og oliven. (jeg knuste hvitløksfeddene og delte opp oliven)
legg fiskestykkene over og bak i ovene på nederste rille i 20 min.
Finhakk persille og bland med basamicoedikken og hell blandingen over grønnsakene og fisken når de er ferdig stekte 🙂
Håper dere alle har en fin dag og at dere lar dere inspirere litt 🙂
Ta godt vare på hverandre 🙂