Oioioi

Torsdag alt jo ,, Fy søren og tida flyr når man har det gøy ..
Og gøy har vi det stort sett hele tida, vi prøver iallefall. Og klovne oss igjennom
hverdagen.. Fikk jammen i meg bytta bremseskiver,klosser og lagt om til vinterdekk
i går og 🤩
Gubben skrudde og jeg var handtlanger og stable vekk verktøy og dekk ..
Så nå er *Mindy* skodd for vinteren 🤗

Veldig fornøyd med den lille bilen min 🤩
Og ellers så skjedde det ikke så mye i går..
I dag derimot må vi jo ha litt middag da..

Så da blir det Pulled Pork og Mac&Cheese

Mac&Cheese

 

200 gr baconterninger
2 sjallotløk
200 gr makaroni
3 ss smør
Melk
salt
pepper
ingefær
muskattnøtt
Noen dråper Cholula Hot Sauce
300 gr ost, (jeg blanda Cheddar,Parmesan og Jarlsberg)

Start med å finhakke sjallotløken, stek den i panna sammen med bacon terninger, legg på tørkepapir etterpå, så fettet renner av.

Kok makaronien i vann tilsatt olje og salt (olje så det ikke blir en stor klump)

Smelt smøret i en stor kjele, rør inn nok mel til du får en tykk klump, begynn å spe med melk, spe med melk helt til du får en litt tykk hvit saus
smak til med salt,pepper,muskat og ingefær og litt hot sauce..

Ha oppi ca 200 gr ost, rør godt så alt smelter, ha så oppi makaronien, og bacon og løken .
Bland godt sammen, fordel i sølvfolieformer ha mere ost på toppen ,,

Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 20-30 min 🙂

Også Pulled Pork

  • 1 hel stor løk
  • 1 skinkestek eller svinenakke
  • 1 boks Dr.Pepper (brus)
  • 1/4 cup brunt sukker
  • salt og pepper
  • Cholula hot sauce

Jeg lager også en bbq saus som jeg har oppi Slow cooker’n

BBQ saus

  • 0,5 dl ketchup
  • 2 ss worcestersaus
  • 2 ts rødvinsedikk
  • 1 ts dijon sennep
  • 2 finahkka hvitløksfedd
  • 2 ss honning

Hakk løken i biter, legg i bunnen av slow cooker’n. hell på sukker ,salt og pepper og den ferdig lagde bbq sausen med litt cholula saus. Hell en boks dr pepper på toppen .
Sett på lokket og sett den på Low i 6 timer..
Løft ut kjøttet(så helt som mulig) bruk en stavmikser og kjør sausen helt glatt med. Del opp kjøttet i passende middags stykker,, legg i aluminiums former, hell saus over .
Putt i fryseren. Veldig mange velger selvfølgelig og dra fra hverandre kjøttet i sausen for å få det mere saftig . Derav navnet Pulled

Så dette er mat du kan lage opp og ha i fryseren i porsjoner, smaker utrolig godt, både på en torsdag eller lørdag,, 😜

Akkurat på dette bildet har jeg ikke dratt fra hverandre kjøttet… litt hva man velger 🙂
Super godt er det uansett..
Så vet dere hva… lag dere en superfin dag, i morgen er det jammen i meg fredag alt !
Snart desember… snart julestress og mas og jag.. Så prøv så godt dere kan og samle litt krefter..
Og ikke minst kos dere masse der ute… Lev livet og lag minner ❤️❤️

Vi prates i morra ❤️❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg