Nye muligheter

Ja det er liksom sånn med ny uke og mandag da . Blanke ark og sånn, du får liksom muligheten
til å gjøre en ny innsats. Gjøre noen glad, gjøre  en bedre jobb . Være en litt bedre utgave av deg selv.
Viske ut det du feila på i forrige uke..Ta et nytt skippertak 🙂

Og her klemmer vi i vei med ny middagsliste, og masse pågangsmot 🙂
Er jo som fortalt før,født ultra positiv.. Veldig sjelden jeg er deppa eller trist..
Kan til tider sikkert være fryktelig plagsom.. Og etter jeg la vekk røyken har jeg på en måte utvikla ADHD i tillegg 🙂

Ikke for å fornærme noen med den sykdommen altså, for alldel,,Men har ikke ro i baken,,
Så da blir det turgåing og matlaging på høyt plan da 🙂 Strikka som gal med en gang jeg la vekk røyken,,
Men slitasjegikt og kraftig artrose i alle fingere satte en stopper for det.. Har jo lenge hatt vondt men strikking,,
off ,, og det er igrunn litt trist for jeg synes det var kjempegøy .. Men da ble det matlaging istede da,,
Så nå har det liksom blitt *jobben* min 🙂

Godt å føle at jeg er til nytte fordet om jeg er uføretrygdet og kroppen svikter,,For det
var nemlig det aller verste med det å bli ufør.. Føle seg til overs,, takk for nå liksom,, Helt forferdelig..

Men over til det bloggen handler om 🙂
Ny ukes meny

Så Pulled Pork i dag .)
Her er oppskrift:

 

Pulled Pork

  • 1 hel stor løk
  • 1 skinkestek eller svinenakke
  • 1 boks Dr.Pepper (brus)
  • 1/4 cup brunt sukker
  • salt og pepper
  • Cholula hot sauce

Jeg lager også en bbq saus som jeg har oppi Slow cooker’n

BBQ saus

  • 0,5 dl ketchup
  • 2 ss worcestersaus
  • 2 ts rødvinsedikk
  • 1 ts dijon sennep
  • 2 finahkka hvitløksfedd
  • 2 ss honning

Hakk løken i biter, legg i bunnen av slow cooker’n. hell på sukker ,salt og pepper og den ferdig lagde bbq sausen med litt cholula saus. Hell en boks dr pepper på toppen .
Sett på lokket og sett den på Low i 6 timer..
Løft ut kjøttet(så helt som mulig) bruk en stavmikser og kjør sausen helt glatt med. Del opp kjøttet i passende middags stykker,, legg i aluminiums former, hell saus over .
Putt i fryseren. Dra fra hverandre kjøttet i sausen for å få det mere saftig . Derav navnet Pulled 🙂

Også Mac&Cheese

200 gr baconterninger
2 sjallotløk
200 gr makaroni
3 ss smør
Melk
salt
pepper
ingefær
muskattnøtt
Noen dråper Cholula Hot Sauce
300 gr ost, (jeg blanda Cheddar,Parmesan og Jarlsberg)
1 pose Cheez Doodles (ostepop)

 

Start med å finhakke sjallotløken, stek den i panna sammen med bacon terninger, legg på tørkepapir etterpå, så fettet renner av.
Kok makaronien i vann tilsatt olje og salt (olje så det ikke blir en stor klump)
Smelt smøret i en stor kjele, rør inn nok mel til du får en tykk klump, begynn å spe med melk, spe med melk helt til du får en litt tykk hvit saus. smak til med salt,pepper,muskat og ingefær og litt hot sauce.. Ta en halv pose ostepop i en helt tett ziplock pose, Finn frem kjevle og knus til helt flatt, Ha oppi kjelen.
Ha oppi ca 200 gr ost, rør godt så alt smelter, ha så oppi makaronien, og bacon og løken . Bland godt sammen, fordel i sølvfolieformer ha mere ost på toppen ,,sammen med resten av posen med ostepop som du også har knust,
Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 20-30 min 🙂

Også tar man bare og lager en lettvin salat ved siden av 🙂

Så en riktig god mandag til dere alle .)
Gjør noen glade i dag ❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg