Ny uke, nye muligheter

Middagsliste for uken som kommer

 

Ikke så veldig mye spennende men,men. Er det noe dere lurer på så spør gjerne inne på facbook 🙂 Tenkte jeg skulle lage noen kaker i dag, etter vi har gått tur med bikkja. 

Men først bilde av dagens lunsj:

Det er da rista loffeskive med min versjon av Guacamole, stekt strimla kyllingbryst, og sylta rødløk 🙂

Min Guacamole: 

1 hel avokado

Saften av en halv lime

1 hvitløksfedd

salt og pepper

 

Del avokadoen i to, fjern steinen. Ta ut “kjøttet” med skje.

Ha det i en dyp tallerken, bruk gaffel til å knuse avokadoen,bland inn et pressa hvitløksfedd. Ha i lime saften og litt salt og pepper.

Bland godt.

Kan fint holde seg 3-4 dager i kjøleskap i tett boks. sykt godt til taco.

Kan fint bytte ut kyllingen med feks spekeskinke.

 

Syltet rødløk er knallgodt å ha på glass i kjøleskapet nå som grill sesongen nærmer seg .

Veldig enkelt å lage.

2 rødløk i tynne skiver

1 dl edikk 7%

1 dl vann

1 dl sukker

½ ts salt.

Kok opp alt til sukkeret har smeltet, ha oppi rødløken, la putre 5 min. Putt på glass, settes i kjøleskapet når kaldt 🙂

Oki ha en foreløpig superfin søndag. Ut på tur her,

Kaker, oppskrift og bilde av dagens middag kommer ca 1800 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg