Middagsliste for uken som kommer
Ikke så veldig mye spennende men,men. Er det noe dere lurer på så spør gjerne inne på facbook 🙂 Tenkte jeg skulle lage noen kaker i dag, etter vi har gått tur med bikkja.
Men først bilde av dagens lunsj:
Det er da rista loffeskive med min versjon av Guacamole, stekt strimla kyllingbryst, og sylta rødløk 🙂
Min Guacamole:
1 hel avokado
Saften av en halv lime
1 hvitløksfedd
salt og pepper
Del avokadoen i to, fjern steinen. Ta ut “kjøttet” med skje.
Ha det i en dyp tallerken, bruk gaffel til å knuse avokadoen,bland inn et pressa hvitløksfedd. Ha i lime saften og litt salt og pepper.
Bland godt.
Kan fint holde seg 3-4 dager i kjøleskap i tett boks. sykt godt til taco.
Kan fint bytte ut kyllingen med feks spekeskinke.
Syltet rødløk er knallgodt å ha på glass i kjøleskapet nå som grill sesongen nærmer seg .
Veldig enkelt å lage.
2 rødløk i tynne skiver
1 dl edikk 7%
1 dl vann
1 dl sukker
½ ts salt.
Kok opp alt til sukkeret har smeltet, ha oppi rødløken, la putre 5 min. Putt på glass, settes i kjøleskapet når kaldt 🙂
Oki ha en foreløpig superfin søndag. Ut på tur her,
Kaker, oppskrift og bilde av dagens middag kommer ca 1800 🙂