Min vri på Pulled Pork

Lørdag i dag, tenkte å lage litt Pulled Pork og ha i fryseren, alltid godt å ha i reserve.

Middagen i dag blir Cote Du Boef, med rødvinssaus, brokkoli, og ovnsstekte poteter,

Bilde blir lagt ut av det og 🙂

Men først Pulled Pork:

Jeg lette lenge etter en oppskrift jeg synes så god ut, finnes så utrolig mange, og etter at jeg var så heldig å få Crock Pot i 50 års gave,så var det det første jeg ville lage.

Jeg fant en oppskrift med Dr.Pepper brus i , synes den var litt søt, lagde en barbeque saus i tilegg og hadde oppi Crock Potten. Og det beste av alt, når du har alt oppi en Crock Pot, så setter du den på den tiden du vil, og kan “glemme” hele greia i 7 timer. Og vips så har du nesten ferdig middag 🙂

Digger Crock Pot!!

 Oppskrift:

1 hel skinkesteik (man kan bruke masse forskjellig svinekjøtt)

1 hel løk

1 halv halv liter Dr.Pepper

¼ Cup med brunt sukker

salt og pepper

og litt Cholula Hot sauce

Hakk løken i litt røffe biter, ha alt oppi Crock Potten.

Sett så i gang med Barbeque saus:

0,5 dl Ketchup

2 ss Worcester Sauce

2 ts rødvinsedikk

1 ts sennep

2 ss honning

Bland alt sammen godt og hell oppi Crock Potten .

 

Jeg satte Crock Potten på 7 timer og 30 min, kommer til å snu steika en gang.

Når den er ferdig tar jeg den ut, tar av nettingen, fjerner fettet . Bruker en stavmikser oppi Crock potten for å ikke ha “biter ” eller klumper i sausen.

Her skal man da egentlig bruke to gafler og dra kjøttet fra hverandre, så det blir “pulled”. Men siden gubben liker å se hva han spiser så blir det Unpulled, pulled pork her 🙂  Putter i folieformer med litt saus i hver og putter i fryseren. Når det skal varmes, ta opp dagen før, tin i kjøleskapet, sett i ovnen ca 30 min på 180 grader 🙂 3 middager ferdig til fryseren 🙂 også supergodt hvis du drar kjøttet fra hverandre med gaffel i “sausen” et lite salatblad inni et hamburgerbrød, Pulled Pork , sylta rødløk, Coleslaw og Pommes Frites ved siden av ! YUMMY

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg