Da blir det Biffwok som står på ukesmenyen.
Håper dere prøver og at den faller i smak 🙂
600 gr biffstrimler
1 boks minimais
1 brokkoli
1 paprika
2 ss solsikkeolje
4 fedd hvitløk
1 chili
1 cm ingefær (jeg kjøper en hel,deler i biter, putter i boks ,matpapir imellom laga,frys )
2 ss brunt sukker
4 ss østerssaus
1 ss sesam olje
1 lime,saften
Cashewnøtter,Koriander til pynt
salt og pepper
Kutt alle grønnsakene i fininhakk chili og ingefær.
Sett woken på plata ,på høy varme , når det ryker av woken er den klar.
Ha i solsikkeoljen i den varme woken, ha i kjøttet. La kjøttet få en fin stekeskorpe før du tilsetter grønnsakene. Spar chlli,hvitløk og ingefær.
Rør eller kast alt rundt i panna.Når grønnsakene har fått litt varme tilsettes ingefær, chili og hvitløk. Rør godt . ha i sukker ,østerssaus,sesamolje og limesaft.
Kok opp og smak til med salt og pepper, juster smaken med lime og sukker hvis nødvendig.
Strø over cashewnøtter og koriander rett før servering. Server gjerne med en frisk salat, ris eller nudler.
Ha en kjempefin lørdag, kos dere så best dere kan 🙂
I morgen blir det oppskrift på Viltgryte Ala Gladkokken, med Hjortekjøtt fra min kjære pappa 🙂
Ta vare på hverandre 🙂