Varm dag i dag og gitt… så da blir det Karbonadekaker fra fryseren ,sellrirotmos og mykstekt løk.. Valgfritt om man ville ha rabarbrachutney eller tyttebær syltetøy.
Oppskrift på Karbonader : https://miniblogg.no/lindasmat/123832/hjemmelagde-karbonader-og-soetpotet-og-squash-i-spicy-tomatsaus.html
Sellerirotmos er jo ikke noe humbug, men smaker innmari godt.. Mykstekt løk er også super easy …
Rabarbra Chutney
½ kg rabarbra
1 løk
1 fedd hvitløk
1 stor rød paprika
20 gr frisk ingefær
2 dl brunt sukker
1 ts salt
½ dl eplecideredikk
Rens og skjær opp rabarbraen i biter på 1-2 cm
Hakk løken og finhakk hvitløken. Rens og rasp ingefæren. Rens og finhakk paprikaen.
Bland alt i en kjele og kok opp . La småkoke ca en halv time eller til passe tykk.
Ellers blir ukesmenyen
Tirsdag: Fiskeboller i hvit saus med raspa gulrøtter i en en lake av sitron og appelsinjuice
Onsdag. Skinke og makaroni form
Torsdag: Hjemmelaget tomatsuppe med makaronier
Fredag: Taco med salsa og guacamole
Lørdag Calzone pizza
Søndag: Kylling med honning og hvitløk i slow cookeren:-)
Ganske vanlig hverdagslig mat altså…
Blir dessverre ikke de store gastronomiske utfordringer og smaker her..er vel ganske traust i matveien tror jeg ,..
Men men .. Håper jeg kan inspirere noen .
Uansett ta godt vare på hverandre og deg selv i varmen …Drikk masse !!