Karbonader,sellerirotmos og mystekt løk

Varm dag i dag og gitt… så da blir det Karbonadekaker fra fryseren ,sellrirotmos og mykstekt løk..  Valgfritt om man ville ha rabarbrachutney eller tyttebær syltetøy.
 

Oppskrift på Karbonader : https://miniblogg.no/lindasmat/123832/hjemmelagde-karbonader-og-soetpotet-og-squash-i-spicy-tomatsaus.html

Sellerirotmos er jo ikke noe humbug, men smaker innmari godt.. Mykstekt løk er også super easy …
Rabarbra Chutney

½ kg rabarbra
1 løk
1 fedd hvitløk
1 stor rød paprika
20 gr frisk ingefær
2 dl brunt sukker
1  ts salt
½ dl eplecideredikk

Rens og skjær opp rabarbraen i biter på 1-2 cm
Hakk løken og finhakk hvitløken. Rens og rasp ingefæren. Rens og finhakk paprikaen.
Bland alt i en kjele og kok opp . La småkoke ca en halv time eller til passe tykk.

Ellers blir ukesmenyen 

Tirsdag: Fiskeboller i hvit saus med raspa gulrøtter i en en lake av sitron og appelsinjuice

Onsdag. Skinke og makaroni form 

Torsdag: Hjemmelaget tomatsuppe med makaronier

Fredag: Taco med salsa og guacamole

Lørdag Calzone pizza

Søndag: Kylling med honning og hvitløk i slow cookeren:-)

Ganske vanlig hverdagslig mat altså…
Blir dessverre ikke de store gastronomiske utfordringer og smaker her..er vel ganske traust i matveien tror jeg ,..

Men men .. Håper jeg kan inspirere noen .
Uansett ta godt vare på hverandre og deg selv i varmen …Drikk masse !! 🙂

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg