Karbonader,sellerirotmos og mystekt løk

Varm dag i dag og gitt… så da blir det Karbonadekaker fra fryseren ,sellrirotmos og mykstekt løk..  Valgfritt om man ville ha rabarbrachutney eller tyttebær syltetøy.
 

Oppskrift på Karbonader : https://miniblogg.no/lindasmat/123832/hjemmelagde-karbonader-og-soetpotet-og-squash-i-spicy-tomatsaus.html

Sellerirotmos er jo ikke noe humbug, men smaker innmari godt.. Mykstekt løk er også super easy …
Rabarbra Chutney

½ kg rabarbra
1 løk
1 fedd hvitløk
1 stor rød paprika
20 gr frisk ingefær
2 dl brunt sukker
1  ts salt
½ dl eplecideredikk

Rens og skjær opp rabarbraen i biter på 1-2 cm
Hakk løken og finhakk hvitløken. Rens og rasp ingefæren. Rens og finhakk paprikaen.
Bland alt i en kjele og kok opp . La småkoke ca en halv time eller til passe tykk.

Ellers blir ukesmenyen 

Tirsdag: Fiskeboller i hvit saus med raspa gulrøtter i en en lake av sitron og appelsinjuice

Onsdag. Skinke og makaroni form 

Torsdag: Hjemmelaget tomatsuppe med makaronier

Fredag: Taco med salsa og guacamole

Lørdag Calzone pizza

Søndag: Kylling med honning og hvitløk i slow cookeren:-)

Ganske vanlig hverdagslig mat altså…
Blir dessverre ikke de store gastronomiske utfordringer og smaker her..er vel ganske traust i matveien tror jeg ,..

Men men .. Håper jeg kan inspirere noen .
Uansett ta godt vare på hverandre og deg selv i varmen …Drikk masse !! 🙂

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg