Minus grader allerede gitt … -2 når jeg sto opp , og is på bilruta.
Men gudskjelov har vi det godt og varmt inne..Tenker fortsatt masse på nabo pusen Salah som ble borte,,,
Håper fortsatt å se ham hver dag ❤️❤️
Off.. men dagen i dag er litt tåkete og veldig høst altså. Men middag må det jo bli uansett
så her blir det Fiskegrateng med revne gulrøtter og kokte poteter 🙂
Fiskegrateng
Torskefilet (gjerne frossen)
Bacon terninger
Sjallotløk
Dijon sennep
Smør
Mel
Melk
Egg
Reven ost
salt,pepper,muskatnøtt og ingefær
Start med å lag en tykk hvit saus, smelt smøret, Rør inn mel. Spe med melk til ganske tykk. smak til med salt,pepper, dijon sennep ,muskatnøtt og ingefær.
Kok fisken i lettsaltet vann, stek baconterningene i panna sammen med sjallotløk.
Finn frem en stor ildfast form eller mange små (veldig kjekt å ha i fryseren)
Hell vannet av fisken og bryt opp i passe små biter, legg i ildfast form sammen med bacon og sjallotløk. (Du kan gjerne også ha kokt makaroni oppi )
Ha 2 egg oppi den hvite sausen og rør godt sammen.Hell oppi den ildfaste formen , bland godt og strø godt med revet ost på toppen .
200 grader i ovnen i ca 30 min ,til den blir fin og gyllen 🙂
Så da setter jeg igang på kjøkkenet ,så er jeg ferdig til gåturen vår kl 12.. Og kan gjøre helt andre ting en å stresse med middag senere. Bare å
sette inn i ovnen .)
Så ønsker dere alle en superfin tirsdag, finn på noe som gjør deg glad:)
Og ta deg en liten gåtur 🙂
Prates ❤️❤️