4 Porsjoner
1 pakke Bacon
1 Løk
3 Gulrøtter
4 Stangselleri
1 Sjallotløk
1 Rød Chilli
3 fedd Hvitløk
1 Squash
500 gr pasta penne (eller makaroni)
1 L Kyllingkraft
1 boks hermetiske tomater
80 gr parmesan
fersk basilikum
salt og pepper
Finn frem en stor kjele, ha i litt olivenolje. Kutt opp baconet og ha oppi kjelen.
Stek til baconet er sprøtt og har fin farge.
Kutt opp alle grønnsakene mens baconet steker.
Når baconet er ferdig, legg det på en tallerken.
La fettet bli igjen i kjelen, ha løken oppi og la steke til den er gyllen og myk.Tilsett så de andre grønnsakene og rør godt rundt. Ha oppi baconet.
Tilsett 1 ss sukker og saften av 1 halv sitron. (gjerne litt hvitvin hvis du vil)
Riv parmesan med den fine siden av rivjernet, skorpen som blir igjen har du oppi suppa, dette gir en ekstra god smak.
Ha oppi kyllingkraft og hermetiske tomater, la koke i 30 min til grønnsakene er helt møre.
Kok opp pasta til Al Dente, skru ned temprauren på lav, ha oppi pastaen, smak til med salt og pepper,
Finhakk litt basilikum.
Ha basilikum og parmesan på asjetten når du serverer.
Server gjerne med Hvitløksbaguett eller godt brød
Håper det smaker Ha en utrolig fin kveld alle sammen, Og ta godt vare på hverandre