Hjortebiff med bakt potet og soppstuing

Helt nydelig middag i dag og .

Soppstuing:

Champignon
Løk
Pepper
Smør
Fløte

kutt soppen i passe biter, hakk løken , smelt smør i steke panna. Ha oppi sopp og løk .
la det bli god brun farge på det, Ha på pepper og litt salt og fløte; La dette stå og surre ca 15 min .

Biff

Brunes på hver side i panna, Sett hele panna inn i ovnen på 225 grader , til
kjernetemraturen er 55 grader .

Bakt potet.

Pakk to store poteter inn i folie.
Sett stekeovnen på 250 grader, La potetene stå i en time, skru ned til 150 og la
de stå en time til .

Rømmedressing

1 løk , 1 boks rømme. Finhakk løken , ha oppi rømmen . Rør godt smakssett med pepper eller
det krydderet  du liker best..
Har det oppi potetene samen med mais ..

 

Serveres og nytes med et glass god rødvin !

Håper dere koser dere i kveld og ta vare på hverandre .. 🙂
Så prates vi i morgen tidlig ! 🙂

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg