Helt nydelig middag i dag og .
Soppstuing:
Champignon
Løk
Pepper
Smør
Fløte
kutt soppen i passe biter, hakk løken , smelt smør i steke panna. Ha oppi sopp og løk .
la det bli god brun farge på det, Ha på pepper og litt salt og fløte; La dette stå og surre ca 15 min .
Biff
Brunes på hver side i panna, Sett hele panna inn i ovnen på 225 grader , til
kjernetemraturen er 55 grader .
Bakt potet.
Pakk to store poteter inn i folie.
Sett stekeovnen på 250 grader, La potetene stå i en time, skru ned til 150 og la
de stå en time til .
Rømmedressing
1 løk , 1 boks rømme. Finhakk løken , ha oppi rømmen . Rør godt smakssett med pepper eller
det krydderet du liker best..
Har det oppi potetene samen med mais ..
Serveres og nytes med et glass god rødvin !
Håper dere koser dere i kveld og ta vare på hverandre .. 🙂
Så prates vi i morgen tidlig ! 🙂