Her blir det bare grilla pølser i dag. Men har vært så heldig å få oppskrift av ei god venninde på en helt nydelig Rabarbra suppe. Så her kommer oppskriften på den
300 gr rabarbra kuttet i små biter
150-200 gr sukker (avhenging av hvor søt du vil den skal være så start med 150 gr)
1 liter vann
Jevning:
1,5 ss potetmel røres ut i 1 dl kaldt vann.
Kok opp vann,sukker og rabarbra. La det koke 5-10 min, sjekk når rabarbraen “deler” seg. Tilsett jevning og kok opp. Serveres varm eller kald, gjerne med en melk eller fløteskvett eller vaniljeis, Deilig og forfriskende kald 🙂
Ellers i dag har jeg fått stabla litt ved, gått tur i nydelig natur.(Jeg er kjempeheldig)
Har fått bygd masse på huset i dag ,,Så legger ved bilder av barnerom og spisestue 🙂
0 kommentarer