Gladkokkens lørdagskylling og Philly Cheesesteak

Jepp går rett i vekk fra Taco fredag og klemmer til med mat fra fryseren. Gladkokkens lørdagskylling. 

https://miniblogg.no/lindasmat/121037/gladkokkens-loerdagskylling-paa-en-onsdag.html
Grunnen er at jeg har hatt drømme dag i dag. Spratt opp av senga, 
Mata alle dyra og fikk kaffe i gubbers. Reide opp senga og fikk  hoppa ut i bilen for å satt på vipper hos verdens beste frisør/vippe dame Studio Glow.. Dere finner dem på facebook 🙂
 Deretter gikk turen til Drammen for å besøke en venn .. Og gudameg så koselig. Kaffe og skravlings på en nydelig balkong …Og for noen ultra skjønne små jenter 🙂 Håper for guds skyld ikke det blir like lenge til neste gang vi treffes. Skikkelig vitamin innsprøytning. Akkurat det man trenger på en Fredag  :))
Sikker på at vi kunne løst masse verdens problemer altså …
Deretter gikk turen til Blaafarveverket til årets someråpning (noe jeg og dattera fant på da vi vi flytta hit.. vår måte å åpne sommeren på )
Og da må man nemlig innta en nydelig vaffel med hjemmerørt jordebærsyltetøy og rømme. Klarer ikke å spise opp hele vaffelen etter gastric bypassen. men fyttikatta så godt .. Og mens vi satt der løste vi jo enda flere verdens problemer og hadde en superkoselig “date” Og erklærer herved vår sommer for åpnet !!
Og siden jeg har en sånn fantastisk flink datter har hun tatt bilder av og skrevet hele oppskriften  på Philly Cheesesteak fra gladkokken så jeg kan dele her .-))

3 Sultne personer

450 gr ytrefilet av storfe
1 gul løk
1 grønn paprika
2 ss basamico edikk
chilisaus
dijonsennep
sukker
salt
pepper
olje

Start med å steke baguetten din . Jeg er litt sleip og ber om frossen pariserbaguett på meny , den går akkurat på skrå inn i ovnen 🙂
Brun biffene i stekepanne på høy varme
 

 og legg de over i en ildfast form . Stekes i mellom 3-7 minutter, avhengig av hvor tykke biffene er . De skal være godt rosa inni. Avkjøl biffene mens du fortsetter.
Kutt paprika og løk i tynne skiver. 
 

Når biffene er kalde,skjæres også disse  i tynne skiver. 
 

Stek løk og paprika sammen i stekepanne på høy varme med olje.
 

 Når løken har blitt brunet strøsser du over litt sukker og balsamicoen. Skyv dette over til en side av pannen, ha i mere olje og ha i biffen . Krydre med salt og pepper  og bland sammen .
Nå strøsser du over osten , trekker pannen tilside og blander sammen..
Smør dijon sennep og litt chilisaus på baguettene og klin inn kjøttblandingen og klem godt sammen. Nydelig !!

Serveres med feks pommes frites . Og om du ikke er så glad i sennep anbefaler jeg og bytte ut denne med nacho cheese dip fra Santa Maria ! 🙂

Orginal fra Gladkokken 
Og sånn bortsett fra det så håper jeg alle har det så bra det bare kan ! Sender “styrketanker” til alle som trenger ..
God Helg alle mann og nyt den så best dere kan .. Og ta godt vare på hverandre 🙂 
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg