Prøve noe helt nytt i dag..
Blir spennede. Håper det blir godt ..
4 Gåsebryst (jeg brukte 1 de er 300 gr og det holder lenge til to)
Aprikossaus
35 gr smør
200 gr tørkede aprokoser
2 sjalottløk
2 stilker frisk timian
2 dl appelsinjuice
2 dl hønsebuljong
salt og pepper
brunet sause jevning
Potetmos
1 kg skrelte poteter (jeg brukte 3)
50 gr smør, (en liten dæsj)
1,5 dl lettmelk (bytta den ut med 3 ss baconost)
salt og hit pepper
Stekt rosenkål
20 rosenkåler
1 løk
100 gr bacon terninger
Forvell rosenkål i lettsaltet vann , ta ut og del de på halve..
Finn frem en stekepanne. stek bacon terninger og løk til litt gylden.
Ha oppi rosenkål med flatsida ned.. La de ligge ca 2 min til lett karamell farge..
Snu og 2 min til ..
Og jeg må bare få sagt .. Det der smakte nydelig 🥳😋 så prøv da vel. 🤩
Ønsker dere alle en kjempefin lørdagskveld.