Taco dag som vanlig her, men datteren har vært så snill å knipse bilder og gitt meg en oppskrift. Så her er Alex sin kremet pasta med kylling
4 pers :
600 gr kylling lår filet
300 gr fusili pasta
1 liten brokkoli
1 fedd hvitløk
1 ss kyllingfond
1 håndfull cherry tomater
1 boks creme fraiche
3 dl kremfløte
ca 70 gr parmesan
150-200 gr av din favoritt ost
Ekstra garnityr om ønskelig: Bacon og kruspersille, serveres med hvitløksbaguett.
Del opp tomater,brokkoli, kylling i passende biter. Knus et hvitløksfedd
ha creme fraiche, hvitløk og parmesan i en kjele.
Bland dette godt sammen på svak varme til Parmesanen er smeltet. Ha så oppi kremfløte og kyllingfond, rør godt. Ha så oppi resten av osten.
Gi brokkolien et lite oppkok i en kjele med vann og litt salt. Samme med pastaen. Den skal være litt Al Dente. Stek bitene med kylling så de får litt farge.
Bland tilslutt alt sammen inn i den nydelige sausen og smak til med salt og pepper.
Ganske så lettvint, men supergodt 🙂
Ha en kjempefin fredag og kos dere masse med hverandre 🙂