Fiskeboller i hvit saus med revne gulrøtter

Helt vanlig tirsdag og da blir det fisk,,*Hmm er ikke sikker på hvor mye fisk Bjellands fiskeboller
inneholder, Men godt er det 🙂
Ha en superfin tirsdag alle sammen 🙂

Min måte og lage fiskeboller på :

1 boks Bjellands fiskeboller i kraft.
Smør
Mel
Melk
malt muskatnøtt,malt ingefær salt, pepper og litt Dijon sennep

 

2 Gulrøtter
1 dl appelsinjuice
saften fra en halv sitron

Jeg starter med å smelte ca 3 ss smør i en kjele. Har så oppi ca 3 ss mel, røres godt sammen. Spe med kraften fra fiskebolleboksen, og forsett og spe med melk til den blir sånn passe tykk. Rør kraftig hele tiden.
Ha så oppi ca 1 ts av både ingefær og muskat. og smak til med salt ,pepper og dijon sennep. når den har fått småkokt i ca 10 min ha oppi fiskebollene og la det stå på svak varme til potetene er ferdig.

Skrell gulrøttene, bruk rivjern og riv de på den groveste delen. Bland appelsinjuice og sitronsaft og ha oppi gulrøttene. Klem og bland godt med en spiseskje.

Server med poteter,gulrøttene og et fint persilledryss 🙂


Tusen takk for at dere stakk innom .) Vi prates i morgen tidlig vi vettu —
Take care ,and have fun !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg