Tirsdag allerede 🙂 Og det har jo blitt fast fiskedag her …
Jeg er veldig glad i Torsk (for det smaker ikke så mye fisk)
Har aldri vært noe spesielt glad i fisk, Dessverre , for det endte med
struma og masse komplikasjoner jeg godt kunne vært foruten.
Så fordet om jeg ikke synes så veldig mye om smaken. Så har vi det hvertfall 1 gang i uken,,
Og tenkte i dag at vi tar Ørret i stede.. 🙂
Så da blir det sånn her :
Ovnsbakt Ørret med Hvitløksgrønnsaker
Her er oppskriften:
2 porsjoner
300 gr Ørretfilet skinn og benfri
en halv squash
1 gulrot
blomkål
1 rødløk
en halv paprika
3 ss soltørket tomat
1 ss olivenolje
4 fedd hvitløk
6 grønne stenfrie oliven
1 ss fersk persille
1 ss balsamicoedikk
salt og pepper
Sett stekeovnen på 200 grader
skjær ørreten i serveringstykker og dryss med salt og pepper.
Skjær squash, gulrot og paprika i 1 cm store biter.
Del blomkålen i små buketter, grovhakk rødløken og skjær tomatene i strimler.
Varm opp oliven olje i en stekepanne og stek grønnsakene og tomatene til alt har fått litt farge.
Dryss salt og pepper over grønnsakene og ha de i en ildfast form sammen med hvitløk og oliven. (jeg knuste hvitløksfeddene og delte opp oliven)
legg fiskestykkene over og bak i ovene på nederste rille i 20 min.
Finhakk persille og bland med basamicoedikken og hell blandingen over grønnsakene og fisken når de er ferdig stekte 🙂
Jeg serverer med poteter og en liten Lime wedge..
Og det smaker faktisk veldig godt 🙂
Så med det så ønsker jeg dere en nydelig tirsdag , finnes ikke dårlig vær,bare dårlig knær 🙂 tihihi
Neida,man må ta livet som det kommer,med alle feil og mangler man får utlevert, og tenke at det kunne alltid vært værre,
Også prøve å gjøre det beste ut av alle dagene man får utlevert,,
Så lag deg en fin tirsdag 🙂