Dagens middag er fiskeboller. Ikkenoe spennende, men tenkte jeg kunne forklare hvordan jeg lager det
1 boks Bjellands fiskeboller i kraft.
Smør
Mel
Melk
malt muskatnøtt,malt ingefær salt, pepper og litt Dijon sennep
2 Gulrøtter
1 dl appelsinjuice
saften fra en halv sitron
Jeg starter med å smelte ca 3 ss smør i en kjele. Har så oppi ca 3 ss mel, røres godt sammen. Spe med kraften fra fiskebolleboksen, og forsett og spe med melk til den blir sånn passe tykk. Rør kraftig hele tiden.
Ha så oppi ca 1 ts av både ingefær og muskat. og smak til med salt ,pepper og dijon sennep. når den har fått småkokt i ca 10 min ha oppi fiskebollene og la det stå på svak varme til potetene er ferdig.
Skrell gulrøttene, bruk rivjern og riv de på den groveste delen. Bland appelsinjuice og sitronsaft og ha oppi gulrøttene. Klem og bland godt med en spiseskje.
Server med poteter,gulrøttene og et fint persilledryss
Håper dere alle har det bra. og tusen takk for at dere stikker innom