Dårlig vær men like blid

Jepp da, søndag i dag, og regner litt fra alle kanter, men fuglene kvitrer. Det er litt varmere og igrunn så er alt ganske bra:)

I dag blir det Sprengte kjøttpølser med Rotmos, brun saus og tyttebær 🙂

Ikke så veldig spennende men innmari godt .

Her er hvordan jeg lager  rotmos

Kålrot
Poteter
Sellerirot
Gulrot
Fløte
Smør
salt og pepper,muskat

Finhakk alle grønnsakene i ca like store biter.

Putt de i en kjele og la de koke til de er møre.
Hell av vannet, finn frem en stavmikser eller en moser .

Ha smør og litt fløte oppi samt muskat, salt og pepper. Mos til den blir silkemyk. Juster med fløte eventuellt mer smør.

Pølsene putter du i en ildfast form. Setter ovnen på 200 grader, putt inn pølsene og la de stå til de sprekker,

Brun saus

1 ss smør
1 ss hvetemel
3 dl kjøttkraft
worcestersauce
salt 
pepper
ingefær 
muskat

Smelt smøret i en kjele. La det bli brunt. Rør inn melet, spe med kjøttkraften mens du rører kraftig . smak til med krydder og worcester saus.

Tyttebær er rørte med sukker som jeg har i fryseren fra i høst.

Ellers så er det jo ny ukesmeny i dag 

Dagen har stort sett gått med til å smårydde litt, gå tur med Vincent (whippeten) i regnværet. 
 

Nå er han ganske fornøyd og lurer sikkert på når det er middag  🙂

Håper alt er bra med alle og at dere klarer å sette pris på de små tingene i hverdagen . Det er så utrolig viktig nå for tiden . Ha litt mere tålmodighet med hverandre og vise litt mere omtanke 🙂

Stor takk for at dere gidder å lese bloggen , det betyr mye for meg  .)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg