Jepp da, søndag i dag, og regner litt fra alle kanter, men fuglene kvitrer. Det er litt varmere og igrunn så er alt ganske bra:)
I dag blir det Sprengte kjøttpølser med Rotmos, brun saus og tyttebær 🙂
Ikke så veldig spennende men innmari godt .
Her er hvordan jeg lager rotmos
Kålrot
Poteter
Sellerirot
Gulrot
Fløte
Smør
salt og pepper,muskat
Finhakk alle grønnsakene i ca like store biter.
Putt de i en kjele og la de koke til de er møre.
Hell av vannet, finn frem en stavmikser eller en moser .
Ha smør og litt fløte oppi samt muskat, salt og pepper. Mos til den blir silkemyk. Juster med fløte eventuellt mer smør.
Pølsene putter du i en ildfast form. Setter ovnen på 200 grader, putt inn pølsene og la de stå til de sprekker,
Brun saus
1 ss smør
1 ss hvetemel
3 dl kjøttkraft
worcestersauce
salt
pepper
ingefær
muskat
Smelt smøret i en kjele. La det bli brunt. Rør inn melet, spe med kjøttkraften mens du rører kraftig . smak til med krydder og worcester saus.
Tyttebær er rørte med sukker som jeg har i fryseren fra i høst.
Ellers så er det jo ny ukesmeny i dag
Dagen har stort sett gått med til å smårydde litt, gå tur med Vincent (whippeten) i regnværet.
Nå er han ganske fornøyd og lurer sikkert på når det er middag 🙂
Håper alt er bra med alle og at dere klarer å sette pris på de små tingene i hverdagen . Det er så utrolig viktig nå for tiden . Ha litt mere tålmodighet med hverandre og vise litt mere omtanke 🙂
Stor takk for at dere gidder å lese bloggen , det betyr mye for meg .)