Brisket sandwich

I dag har det vært en stille og rolig dag. Våkna kl 0700 og spratt opp . Mata alle dyra inkludert meg selv. Lagde kaffe til gubbers og gikk ut og klipte plenen med den fantastiske fine Flymoen .) (I’m in love) 
Spiste så en lett lunch (salat) og fikk kidnappa brodern på fyllinga med et helt lass vi har rydda i bodene. Inkludert den gamle gressklipperen.. Ihaaaa…Super deilig og PÆLME den rett i containeren.. Så fornøyd. Så ut å ukes handle med dattera ..Også blir det noe så lettvint som beef brisket i baguett til middag 🙂

 Da tar man rett og slett rester av beef brisket https://miniblogg.no/lindasmat/123528/bbq-brisket.html
Bruner løk ,så den blir mykstekt som det heter.
1 løk
3 ts balsamico
2 ts worchester sauce
sukker,salt,pepper

Skiv opp hele løken , sett en panne på middels varme. Ha oppi godt med smør. ha oppi løken. La den bli gylden og myk tilsett balsamico,worchester sauce ,sukker .. Vend løken ofte , la den få en god halv time til den er brun og myk. smak til med salt og pepper.

Så tar man da brisketen i biter oppi panna sammen med noe finstrimlet paprika, la dette varmes litt sammen med løken, Putt alt inni en halv baguett, fyll på med ønsket ost . Inn i ovnen til osten har smeltet 🙂 Serveres gjerne i sølvfolie med tilhørende tørkepapir 🙂

Også fant jeg ut at jeg skulle lage Rabarbra Chutney.

½ kg rabarbra
1 løk
1 fedd hvitløk
1 stor rød paprika
20 gr frisk ingefær
2 dl brunt sukker
1  ts salt
½ dl eplecideredikk

Rens og skjær opp rabarbraen i biter på 1-2 cm
Hakk løken og finhakk hvitløken. Rens og rasp ingefæren. Rens og finhakk paprikaen.
Bland alt i en kjele og kok opp . La småkoke ca en halv time eller til passe tykk.

Dette er visst veldig godt ved siden av kjøttkaker og alt man kan bruke tyttebær ved siden av. Jeg foretrekker tyttebær . Men gubbers er veldig glad i dette også blir det et glass til  Pappaen min og svigerfar også 🙂  Så la det avkjøles , ha det på glass . oppbevares i kjøleskap 🙂
Veldig lenge holbarhet.
Ta vare på hvernandre, nyt dagene og Klem til alle som vil ha !  .)
Tusen takk for at dere leser …

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg