Beer Stew igjen da :)

Jupp same ol’ thing ..
Kjapt og lage og utrolig smakfullt..
Så hvis det frister med en gryte med både poteter og gulrøtter og kjøtt..
Som smaker litt øl, og litt paprika aktig..
Mmmmm  vi synes iallefall denne er kjempegod.
Og ikke minst den er veldig god å ha i fryseren 🙂

Prøv da vel , dere kommer ikke til å angre 🙂

6 porsjoner

4 gulrøtter
4 poteter
1 kg Høyrygg eller bankekjøtt
1 løk
3 hvitløks fedd
3 ss Oliven olje
1 ss smør
1 vanlig boks øl ( 0,33)
4 kopper (1 liter) okse kraft
2 kopper (5 dl) vann
3 ss worcester sauce
4 ss tomatpuré
3 ts paprika
1 ts salt
3 ss brunt sukker
pepper.
Maizenna jevning
Hakket persille

Start med å dele opp kjøttet i passe terninger, samme med gulrøtter og poteter. (kan være litt røff størrelse)
Finhakk løk og hvitløk.

Varm olje og smør i stor kjele på medium varme , stek kjøttet i to omganger. ta ut og legg på en asjett. Ha oppi løk, stek til den blir myk og gyllen (ca 2 min) ha så oppi hvitløk. La dette surre i ca 2 min . ha så oppi øl,kraft,worcester sauce, tomatpuré,paprika,salt, pepper og sukker. Smak til og ha så kjøttet oppi gryta igjen.
La småkoke i ca 2 timer . Ha så oppi poteter og gulrøtter og la det stå 30 min til .

Ha så oppi mazenna jevning til du får den konsistensen du vil ha (som lapskaus).
Server med godt brød ved siden og, og ikke glem et lett persilledryss over asjetten 🙂

Håper dere prøver denne, den er veldig god . Og egner seg godt  til å servere når man har gode venner på besøk. Hele kjelen på bordet, levende lys, godt øl i glasset og nystekt brød ved siden av  🙂 Kos dere og ta vare på hverandre 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg