Det kom altså så mange fine utkledde barn her i går,at det nesten brista litt for en gammel dame..
De var så høflige og fine at det var en ren glede
Så sånn så gresskaret vårt ut ..Gubben har det like moro hvert år med å skjære ut
Så blir spennende å se neste år , hva han lager..
Tirsdag i dag, og det e rjo fiskedag her i heimen .
Så da slår vi til med hjemmelagde fiskepinner og coleslaw og poteter
Og har du en gang prøvd hjemmelagde rulla i knust corn flakes,, Vel da skal jeg love deg at du bruker de ekstra
5 minuttene hver gang,, De slår de ferdig kjøpte en lang gang,,Jeg lover , bare prøv !!
Så vi starter med Coleslaw
4 porsjoner
1 pk majones (1 ½ dl )
½ dl fløte
1 ½ ss edikk
2 ½ ss sitronsaft
3 ss sukker
salt og pepper.
1 L revet hodekål
1 revet gulrot
1 finhakket sjallotløk
Bland alt sammen til “sausen”. Ha oppi revet kål,gulrot og løk, bland godt sammen
Så Fiskepinnene
2 porsjoner
300 gr torskefilet (uten skinn og bein, jeg bruker frossen fra First Price)
4 ss hvetemel
½ ts salt
¼ ts pepper
1 egg
1 ss melk
50 gr Corn flakes
smør til steking
Skjær fisken i passende serveringsstykker.
Bland hvetemel, salt og pepper i en vid skål..
Visp samen egg med melk i en annen skål. Og knus corn flakes i en en tredje skål.
Vend fiskestykkene først i mel, så i egg og tilslutt corn flakes. legg de på et bakepapir så du blir ferdig med alle .
Varm opp en vid stekepanne og smelt margarin. Når det slutter å bruse legg oppi fiskestykkene.
Stek de på middels varme til de er gyllenbrune, ca 4 minutter på hver side, litt avhenging av tykkelsen på fisken.
Legg de på litt tørkepapir så noe av fettet blir borte mens du danderer poteter og coleslaw på tallerken
Nydelig middag og som sagt fiskepinnene blir helt magiske
Så nyt tirsdagen så best dere kan .November allerede, best å nyte dagene så godt man kan
Lag dere noen fine minner, og hold hodet høyt hevet og vit at du gull verdt
For DU er nemlig UNIK
Stor klem fra meg …