I dag falt valget på barbeque brisket med mac&cheese og coleslaw.
Ganske så “Amerika” inspirert middag. Men gud så godt.
Starta faktisk med middagen i går.
Så her er min versjon:
Rub til brisketen
2,5 ss pepper
1,5 ss salt
2 ss brunt sukker
1 ss chilipulver
0,5 ss cayennepepper
1 ss hvitløkspulver
2 ss løkpulver
2 ss røkt paprikapulver
1,5 ss dijon sennep
Pensle først inn brisketen med sennep, bland alle krydderene godt sammen og gni dette godt inn. Pakk inn i gladpak, og la hvile i kjøleskapet i 24 timer.
Sett stekeovnen på 90 grader og putt inn kjøttet (uten gladpak) La det stå i 4 timer.
Øk varmen til 120 og la kjøttet ligge til du har en kjernetempratur på 80 grader.
Pakk kjøttet inn i folie (eller kjøttpapir) og legg tilbake i ovnen til du har en kjernetempratur på ca 92-93 grader. La kjøttet hvile en halvtime før du serverer . Hele prossesen tar ca 10 timer.
Mac&Cheese oppskrift her : https://miniblogg.no/lindasmat/117706/mac-cheese.html
Og Coleslaw her. https://miniblogg.no/lindasmat/118798/tirsdag.html
Sånn utenom det har vi hatt en helt fantastisk fin dag. Med 4 km gåtur langs elva her 🙂
Voffen bada mange ganger og stor kosa seg.
Etter det fikk vi storflott besøk av noen vi ikke hadde sett på lenge (kjempehyggelig) Må ikke la det bli like lenge til neste gang 🙂
Stor takk til alle som leser bloggen min , betyr veldig mye for meg 🙂
Og ta godt vare på hverandre, gi noen en klem . Ring noen .
Ikke minst NYT SOMMEREN !
En riktig god lørdag til dere alle sammen 🙂